Een echte mooie dag
Door: chunbrienissen
Blijf op de hoogte en volg Mirella
22 Juli 2012 | China, Jinan
en dan sta je daar opeens met zo'n klein mannetje.. auto's geweldig!!! overballen met de pluche bal met papa en grote broer Chun helemaal fantastisch... en tja af en toe lachen naar mama is ook helemaal geen probleem. Na even te hebben gespeeld maar de roomservice gebeld (helaas ze verstaan hier geen engels) dus we hadden vanalles maar lekker ?? Nou ja de nieuwste en jongste telg had het in ieder geval enorm naar zijn zin, na twee keer zijn bord te hebben weggedaan en hem weer getroost te hebben hebben we het maar opgegeven en hem gewoon laten eten.. Toen met grote broer in bad en dat was natuurlijk helemaal een groot succes... na de aanvankelijke watervrees te hebben overwonnen is hij toch wel overtuigd van het feit dat badderen ook erg leuk kan zijn, maar eerlijk is eerlijk zo vrij als Chun is in het water neeeeeeee daar doet Dang echt niet aan mee..
Na een verhaaltje te hebben voorgelezen liggen ze nu heerlijk te slapen (volgens mij ligt papa tussen in want daar krijg ik geen reactie meer van) maar goed het is hier inmiddels 22:32 uur en ik heb er eigenlijk ook wel tabak van... maar ja ons verhaal kon ik jullie natuurlijk niet onthouden... morgen een drukke dag vanaf half 9 zijn we weer in actie met onze gids.. kortom werk aan de winkel..
Tja Annemieke (ik heb nu eindelijk in een kamer gelegen waar het behang van afgekrabt was :))
ennuh Shawn... Chun heeft al heel veel over jou verteld tegen Dang..
Fijne avond en tot later!!!
22 Juli 2012 - 14:51
Ria:
Goh dat was wel een reis met heel veel ongemak,maar zoals je al zei van de kids kunnen we nog wat leren[geduld]
Wat fijn dat de eerste kennismaking zo goed is verlopen,dat scheelt al zoveel.
Ik denk dat het toch anders is omdat jullie Chun bij je hebben
Kinderen zijn zo makkelijk in het accepteren van een nieuwe situatie en ze vangen elkaar op
Nog heel veel succes en plezier
Jullie kunnen eindelijk gaan genieten van jullie kids
liefs Ria -
22 Juli 2012 - 15:13
Mirella Brienissen:
En wat ik vergeten was... Dang riep uit het niets opeens PAPA toen Toni naar de badkamer liep!!! dus hij leert snel!!! dikke kus van een trotse moeder -
22 Juli 2012 - 15:30
Opa En Oma:
Wow, wat is dat goed gegaan, de kennismaking met Dang.
Het is een heerlijk manneke zo te zien.
Chun, speel maar lekker met je nieuwe broertje Dang.
Liefs opa en oma Kesteren -
22 Juli 2012 - 15:42
Saskia:
Lieve Toni, Mirella en Chun,
Wat hebben jullie veel meegemaakt de afgelopen 48 uur!!!
Maar wat fijn dat Dang zo goed op jullie reageert!!! Wat is het een mooi mannetje! En wat fijn dat hij bij je op schoot wilde zitten, Mirel! Ik heb je verhaal met kippevel en tranen in mijn ogen gelezen. Ik hoop dat jullie alle 4 nu een beetje uit kunnen rusten.
Ik denk heel veel aan jullie!
liefs van Saskia
22 Juli 2012 - 15:47
Jopie Nijhof:
Hallo buurtjes,
Gefeleiciteerd!! Wat een mooi mannetje krijgen we erbij in de buurt! Nog even(!) alle papieren in orde maken en dan lekker weer naar Randwijk. Geniet ervan, Groetjes Jopie Nijhof -
22 Juli 2012 - 16:03
Jo Knippenberg.:
Wat een belevenid zeg.Heb de traantjes in mijn ogen.
Gefeliciteerd ,met jullie zoon en broertje Dang.
Een mooi kereltje om te zien.
De rest gaat ook goedkomen.
Geniet van de dagen ,en van elkaar.
22 Juli 2012 - 16:21
Jolanda:
Hallo familie!
Wat een verhaal, maar wat een mooi verhaal. Heel erg gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Geniet van elkaar daar in het land van jullie kinderen.
Groetjes Jolanda (stomphorst-Aantjes) -
22 Juli 2012 - 16:36
Dirkje En Peter:
wat een stormachtig begin voor jullie je kindje in jullie armen konden sluiten
gefeliciteerd met Dang .
Chun heel veel plezier met je broertje
dikke kus peter en dirkje -
25 Juli 2012 - 12:29
Lieve Familie Brienissen:
Wat een belevenissen, wat een reis..... maar jullie weten waar je het voor doet ;-)
Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zoon Dang en Chun natuurlijk met zijn kleine broertje.
Dang boft maar met twee geweldige en lieve ouders en zo'n grote, stoere en slimme broer Chun die hem van alles kan leren.
De foto's zijn geweldig, jullie kunnen en mogen trots zijn op jullie gezin, wat een geweldige mannetjes hebben jullie!
Geniet van jullie verblijf daar, wij wernsen jullie een mooie tijd samen toe. Hopelijk verloopt de terugreis voorspoedig!
Blijf verhalen schrijven, wij volgen jullie graag :-)
Liefs,
David, Sam, Joseph en Annette. -
25 Juli 2012 - 12:29
Lieve Familie Brienissen:
Blijf verhalen schrijven, wij volgen jullie graag :-)
Liefs,
David, Sam, Joseph en Annette.